Teraz jest 4 wrz 2010, o 10:05

Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 3   [ Posty: 22 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Torchlight
PostNapisane: 8 cze 2010, o 07:29 

Torchlight to produkcja, która wyszła spod skrzydeł mistrzów gatunku hack’n’slash, byłych członków studia Blizzard – Runic Games – ludzi odpowiedzialnych za dwie części Diablo.
Ich debiutanckie dzieło zabierze nas do tytułowego miasta Torchlight, gdzie w kopalniach, w których wydobywa się mityczny Żar, zalęgło się zło. Hordy demonów pojawiły się na wszystkich poziomach kopalni i gracz, wybierając jedną z trzech dostępnych w grze klas postaci, będzie musiał je oczyścić i dowiedzieć się co spowodowało emanację sił ciemności. Nic nie jest oczywiste, kiedy wziąć pod uwagę fakt iż Żar ma wpływ na wszystko i na wszystkich.

W tym wątku możecie wyrażać swoje opienie na temat gry, dzielić się swoimi spostrzeżeniami i chwalić modyfikacjami które uda Wam się stworzyć. Zapraszamy do dyskusji.

Tytuł: Re: Torchlight
PostNapisane: 8 cze 2010, o 08:46 

Fajna gra, super grafa :]

PostNapisane: 8 cze 2010, o 12:37 

Gierka zacna więc choć już ją posiadam to kupie wersję pudełkową żeby dołączyła do reszty kolekcji (oby tylko spolszczenie było równie dobre jak gra).

Edit.
Moglibyście wrzucić na stronę kilka screenów z wersji PL ???

PostNapisane: 10 cze 2010, o 20:33 

Ja mam nieco inne pytanie - data premiery Torchlight wg. waszej strony to 19 czerwiec - tyle że to sobota. Gra wychodzi w sobotę czy to po prostu błąd i premiera będzie miała miejsce 18 (ew 21)?

PostNapisane: 11 cze 2010, o 13:54 

Pizarro: Przyzwyczajaj się, gry FonoGAME zawsze będą debiutowały w soboty ;)

A skoro o błędach mowa, piszemy "19 czerwca", nie "19 czerwiec" :D

PostNapisane: 17 cze 2010, o 08:15 

Witam,

Niestety z przykrością chciałbym poinformować, że premiera wydania Torchlight, zostaje przesunięta na 25 czerwca br.

Pozdrawiam
FonoTech

PostNapisane: 21 cze 2010, o 21:14 

Poprawka, 26 czerwca br. bo to sobota ;) Warto też dodać, że to z przyczyn niezależnych od FonoGAME, żeby nie było :mrgreen:

PostNapisane: 21 cze 2010, o 23:59 

Gra świetna czekałem na polskie wydanie i nie sądziłem,że się w końcu ukarze. Tuż po tym jak gierka pojawiła się napisałem do Waszych głównych konkurentów czy zamierzają ją wydać, przez jednych zostałem totalnie zlany, drudzy odp że nie , no i gdyby nie Wy:)
A teraz pytanie czy można wiedzieć czemu premiera się opóźniła?
Bo niestety w sobotę pofatygowałem się do sklepu żeby zakupić a tutaj mała zaskoczka, nie ma na półkach, w sklepie nic nie wiedzą, jeśli to nie żadna tajemnica to co jest przyczyną przesunięcia, i czy nowy termin również nie zostanie zmieniony?

PostNapisane: 23 cze 2010, o 13:34 

Zamówiłem pre-order i mam nadzieje że to ostateczna data wydania.
też jestem ciekaw przesunięcia premiery? Problemy z ukończenie lokalizacji czy produkcją finalną? ;)

PostNapisane: 26 cze 2010, o 17:03 

No w końcu udało się, jestem szczęśliwym posiadaczem gry Torchlight, i tak na początek jeszcze przed instalacją kilka uwag dotyczących samego wydania.
Oczywiście ogromnym plusem jest to, że w ogóle ta gra została wydana , niestety mam kilka negatywnych spostrzeżeń, nie wiem w jakim celu zostały zamieszczone te nalepki (ale zaznaczam że to jest argument czysto subiektywny , uzależniony tylko od mojego gustu), ani one fajne ani nie wiadomo co z nimi robić, następnie instrukcja , czytając ją doszedłem do wniosku że szukano oszczędności tam gdzie tylko to możliwe, więc instrukcja bardzo mała(nie objętościowo ale rozmiarowo) z słabymi artami (nie wiem czy to nie wina drukarni, ale u mnie niektóre obrazki są naprawdę słabo widoczne), jeśli chodzi o samą treść to tutaj nie mam zarzutów jest ok wszystkie informacje które powinny być zamieszczone są, po za instrukcją, dwoma naklejkami i płytą z grą pustka, jak za 70 zł (w sklepie nie dla idiotów 74,99) to trochę mało, reklamując grę na opakowaniu piszecie "Epicka ścieżka dźwiękowa...", to dlaczego nie dołączyliście płyty z soundtrackiem , nie wiem jak inni ale ja w samochodzie lubię sobie puścić muzykę z ulubionych gierek, i ostatnia sprawa , ale to już naprawdę sprawa gustu , nie przepadam za białymi opakowaniami (wolę czarne), po prostu wydają mi się tandetne, dlatego podsumowując brawo za wydanie ale do ideału brakuje.
I na koniec taka sugestia, mogliście wydać wersję kolekcjonerską , tam mogłaby być płyta z muzyką plus np artbook, jakaś mapka bądź nawet figurki bohaterów , w cenie nawet 20 zł droższej a na pewno znalazłaby nabywców.

Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 3   [ Posty: 22 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona